středa 10. května 2017

Okna jsou očima domu....

... tvrdila vždy babička a vzpřímené muškáty, měla pro mě ty nejkrásnější.
Na začátku je to vždy takové svěží a nemůžu se dočkat až osázím kdejaké nádoby. Ale už loni jsem si říkala během léta, jak moc mě neba to vše zalévat.Takže letos to asi nebudu přehánět:)))za to s foťákem bych to přeháněla pořád a nakonec zjistím, že fotím stále to stejné dokola:))) ale nemůžu si pomoct.
Dnes jsme konečně zase byli na zahradě, snad už se blíží ty teplé hřejivé dny a venku budeme většinu dne. Hortenzie jsou samý květ, jenže dnes v noci je nejspíš spálil mráz tak uvidíme jak to dopadne. A letos se zase po delší pauze dočkám rozkvetlých levandulí,loni to byly miminka,ale letos no krása......loni bylo bahno a letos už zahradu užíváme lépe.Moc se těším až zase zajedeme do zahradnictví a trochu doplníme záhon.





















15 komentářů:

  1. Krásné to tam máte,oáza klidu a pohodového domova.Tak ať se všem těm kytičkám u vás letos daří.H.

    OdpovědětVymazat
  2. Leni....u vás je tak krásně....venku je sice zima, ale z těch tvých kytiček už na mě dýchlo to teplo....Taky už se nemůžu dočkat....ale u nás letos bude ještě bláto...možná ještě i příští rok...:-)))) Tak Ti přeji krásné snad už teplé dny...S:-)

    OdpovědětVymazat
  3. Leničko, krásné fotky a krásný domov.
    Jana

    OdpovědětVymazat
  4. Lení, jen foť klidně do kolečka to samé. Máte to nejkrásnější a nemůžu se nabažit.
    Užívejte krásné a od zítřka už teplé jaro♥
    pa, M

    OdpovědětVymazat
  5. Lenko, jste velmi originální, každý pohled, fotka či Váš postřeh je zajímavý a inspirativní. Myslím, že pro nás "sdílíte" jedinečné možnosti čistého vkusu a přístupu k řešení bydlení a zahrady. A co teprve Vaše keramika... Končím, a jdu se znovu podívat na Vaše fotky!

    OdpovědětVymazat
  6. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  7. To je krása Lenko-ty schody, levandule, porůstající zeď ,okýnka, pohledy do zahrady......všechno všecičko.Ať se vám tam u vás krásně žije.....fotky nikdy neomrzí.

    OdpovědětVymazat
  8. Leni, keď sa na tie Tvoje fotky pozerám akoby by som bola niekde na francúzskom vidieku. Je to nádhera, ten Váš domček a okolie. S tými kochlíkmi máš pravdu. Aj ja by som zasadila všeličo možné po celej terase, ale to zalievanie nemá potom konca kraja. Na oknách samozrejme tak ako každý rok previslé muškáty. Pekný deň. Andrea

    OdpovědětVymazat
  9. Je to krása. Taková půvabná, přirozená.
    Hezké dny!

    OdpovědětVymazat
  10. Pokaždé obdivuji, jaké to máte doma i na zahradě krásné. A ta zelená okna jsou top. A květiny, no balzám pro oči :)

    OdpovědětVymazat
  11. Čo povedať...proste nádhera, máte milý, malý domček, rada k vám vždy zavítam :-)
    Prajem pekné, letné dni,
    A.

    OdpovědětVymazat
  12. Krásné proutěné truhlíky, nádherně osázené,
    úžasné schodiště lemované levandulemi,
    zelení obrostlá fasáda s kolem jako skvělou dekorací.
    Vše dokonalé, moc hezky se k vám kouká.
    A navíc, vše báječně nafoceno.
    Přeji příjemné májové dny.

    OdpovědětVymazat
  13. Leni, vypadá to nádherně !!!! Já na muškáty nedám dopustit, jen do oken dávám přes sto sazenic a to nepočítám ty okolo domu, naštěstí je už umím množit sama, tak za ně neutratím majlant .... zato s levandulkami to bude letos bída, letošní zima k nim nebyla vlídná, ty loňské jsou v pohodě, ale všechny staré keře jsou na odpis .... buď uschly nebo zmrzly, nedokážu to určit, naštěstí raší u země, tak se snad vzpamatují, ale na ty obrovské, nadýchané kopce můžu letos zapomenout .... krásné fotky, ta tvá "stodola" nemá chybu .... Marki

    OdpovědětVymazat
  14. Jedním slovem NÁDHERA ♥
    Petra

    OdpovědětVymazat
  15. Jedno viem ...tá vaša stará stodola nemohla dostať lepších majiteľov...tak citlivý prístup k renovácii a starostlivosť o okolie ako ste to zvládli práve vy, Lenka, sa len tak hocikde nevidí. Obdivujem okná s bielym lemom, pavinič, zachovalý strom...... ..

    OdpovědětVymazat